Spela golf


Vietnam är ett hett mål för alla golfälskare. Här finns några av världens främsta banor och det anordnas paketresor med schemalagda golfpass. Det kvittar om du vill spela golf så billigt som möjligt eller om du vill spela golf och dessutom få spabehandling, äta lyxmiddagar och besöka kulturskatter mellan rundorna. Det finns otaliga erbjudanden som innehåller allt du behöver för att gå rätt ut på banan när du kommer fram.

En av golfbanorna ligger på 30 minuters bilfärds avstånd från Ho Chi Minh City. Banan, som drivs av Vietnam Golf and Country Club, har 18 hål och har designats av världsberömde golfspelaren Lee Trevino.

Vietnams, och kanske hela världens, finaste golfbana ligger i Phan Thiet, längst söderut i centrala Vietnam. Ocean Dunes Golf Club heter stället och dess bana har designats av Nick Faldo, välrenommerad golfare. Förutom att själva banan är av yppersta kvalité så kompletteras upplevelsen av en fantastisk utsikt över Sydkinesiska havet.

Ytterligare en bana som inte lämnar någon besviken är den i Dalat, beläget ca 300 kilometer nordöst om Ho Chi Minh City. Det är den enda banan i landet med krypvensgräs. Även här är utsikten utsökt.
.
Copyright © 2008 - 2018 Vietnam.nu Alla rättigheter förbehålles.